Ένας κόσμος ευχών για το Ράδιο Μαρτυρία

Ένας κόσμος ευχών έδωσε το παρών για να ευχηθεί στον αγαπημένο Ραδιοφωνικό Σταθμό  Mαρτυρία  που έκλεισε τα 26 χρόνια δυναμικής παρουσίας στα ερτζιανά κύματα των 95,5 μεγακύκλων των fm.

Tην επετειακή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Δαμασκηνός, ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Βεροίας Αρχιμ. Αθηναγόρας Μπίρδας, ο Γενικός Αρχ. Επίτροπος της Μητροπόλεως μας Πρωτ. Γεώργιος Περάκης, Κληρικοί της Μητροπόλεως μας και άλλων Μητροπόλεων, η Καθηγουμένη της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Χρυσοπηγής Γερόντισσα Θεοξένη, η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Κορακιών Γερόντισσα Θεοφόρα, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Αναστάσιος Βάμβουκας, ο Δήμαρχος Αποκορώνου κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης, εκατοντάδες εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και χιλιάδες φίλοι, παραγωγοί και συνεργάτες του Σταθμού μας.

Κατά την άφιξη τους οι τρεις Μητροπολίτες συνοδευόμενοι από τους Πρωτοσυγκέλλους έλαβαν θερμοτάτης υποδοχής στις εγκαταστάσεις του σταθμού όπου άνδρες και γυναίκες από τον παραδοσιακό σύλλογο ”Βιγλάτορες” τους καλωσόρισαν με μαντινάδες.

Κατόπιν συνοδευόμενοι από τον  Δ/ντη  του Σταθμού κ. Ευστράτιο Χατζηδάκη προχώρησαν στο στούντιο όπου έκαναν δηλώσεις ζωντανά στον αέρα, αναφερόμενοι στην έκπληξη της σημερινής εορτής που ήταν η αδελφοποίηση των σταθμών των τριών Μητροπόλεων.

Την εκδήλωση παρουσίασε η φιλόλογος και παραγωγός του σταθμού μας κ. Ανδρονίκη Κοκοτσάκη, η οποία  κάλεσε πρώτο στο βήμα τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο μας Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη ο οποίος ανέγνωσε το Μήνυμα του Παναγιωτάτου και Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου.

ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ Κ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ

Στη συνέχεια ο Διευθυντής του Σταθμού συγκινημένος από την αγάπη του κόσμου καλωσόρισε και ομίλησε με ευχαριστήριο λόγο προς όλους, για την πορεία του σταθμού εδώ και 26 χρόνια, την αδελφοποίηση του Μαρτυρία με τους Ραδιοφωνικούς Σταθμούς των Μητροπόλεων Βεροίας και Λαγκαδά, και για τους μελλοντικούς στόχους του σταθμού.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

Μετά την παρουσίαση του προγράμματος μέσα από βιντεοπροβολή την εκδήλωση ανέλαβε μουσικά η χορωδία της ενορίας Μουρνιών ”η Ζωοδόχος Πηγή” η οποία τραγούδησε αγαπημένα τραγούδια.

Έκπληξη της βραδιάς ήταν όταν μικρά παιδιά από την εκπομπή του σταθμού μας Γυρώ Γύρω όλοι με παραγωγούς τις δασκάλες κ. Αργυρώ και Ελένη Σεργάκη  έσβησαν τα 26 κεράκια της τούρτας του σταθμού τραγουδώντας, να ζήσεις Μαρτυρία και χρόνια πολλά μεγάλη να γίνεις στα ερτζιανά.

Την εκδήλωση έκλεισε με τον χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Δαμασκηνός ο οποίος ευχαρίστησε όλους έναν προς ένα για το έργο που επιτελείται στο Ραδιοφωνικό μας Σταθμό εδώ και 26 χρόνια, τον οποίο ξεκίνησε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος.

Σύντομο χαιρετισμό για το έργο που καρποφόρησε, για τον σταθμό που δίνει καθημερινά Μαρτυρία, απηύθυναν με συγκίνηση  ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος, και ο Δήμαρχος Χανίων κ. Αναστάσιος Βάμβουκας ο οποίος προσέφερε και στους φιλοξενουμένους Μητροπολίτες αναμνηστικά του Δήμου μας.

Φωτογραφικό υλικό εδώ