Καλώς Ορίσατε

Καλώς Ορίσατε

Σας καλωσορίζουμε στον Ραδιοφωνικό Σταθμό “Μαρτυρία”, τον σταθμό της Εκκλησίας στα Χανιά. Τον σταθμό που έχει μία δημιουργική πορεία με πλήθος εκπομπών από καταξιωμένους ανθρώπους, με έντονη την εθελοντική παρουσία παραγωγών και που από το 1992 συντροφεύει τον Κρητικό και τώρα με τις νέες τεχνολογίες τον οποιοδήποτε ακροατή μέσω ίντερνετ.

Ζούμε σε μια εποχή σύγχρονων μέσων και συγκεχυμένων σκοπών. Σε μία εποχή πολυφωνίας και βομβαρδισμού ειδήσεων. Σε μία εποχή που φοβόμαστε πια να ενημερωθούμε, τρομοκρατημένοι από τα νέα που ολοένα και λιγότερο ευχάριστα είναι. Σε αυτή την εποχή, σε αυτούς τους καιρούς, ο ρόλος του εκκλησιαστικού ραδιοφώνου έρχεται να αγκαλιάσει με τους πνευματικούς λόγους και την ευχάριστη μουσική, όλους τους ανθρώπους, και να μεταδώσει κάτι από το μήνυμα του Ευαγγελίου. Και λέμε “κάτι” γιατί το ραδιόφωνο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να υποκαταστήσει το Ναό, τον Πνευματικό, τον Διδάσκαλο, τον ποιμένα της Εκκλησίας.

Το πρόγραμμα του ραδιοφωνικού σταθμού “Μαρτυρία”, στοιχειοθετείται από ανανεωμένες εκπομπές λόγου, πνευματικές, ιατρικές, οικονομικές, ψυχαγωγικές, αλλά και συμβουλευτικές. Από ευχάριστη και ξεκούραστη μουσική. Την ραχοκοκαλιά του προγράμματος πάνω στην οποία προσαρμόζονται όλες αυτές οι εκπομπές αποτελεί η αναμετάδοση της Θείας Λειτουργίας, του Εσπερινού, των Ιερών Παρακλήσεων και του Αποδείπνου.

Τέλος, αισθανόμαστε έντονη την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς που μας στήριξαν και μας στηρίζουν ακόμα και τώρα στην ανακαίνιση του σταθμού, αλλά και στην επί χρόνια λειτουργία του, από το περίσσευμα της αγάπης τους.

Σας ευχόμαστε καλή ακρόαση.
Ο Διευθυντής
Ευστράτιος Ν. Χατζηδάκης