Ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑ 95,5 FM

Πέρασε η εορτή του ραδιοφωνικού μας σταθμού Μαρτυρία, και οι εντυπώσεις όλων από τη ζεστή αγκαλιά των φίλων του εκκλησιαστικού μας ραδιοφώνου ξεπέρασαν κάθε προσδοκία!!!

Νέοι και νέες, άρχοντες και αρχόντισσες, έδειξαν με την δυναμική και πολυπληθέστατη παρουσία τους πόσο αγαπάνε το εκκλησιαστικό μας ραδιόφωνο!

Το μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στους Κληρικούς μας, στο ακροαματικό μας κοινό και σε όλους εκείνους που στήριξαν και στηρίζουν την ιδέα αυτήν!

Στον Παναγιώτατο Οικουμενικό μας Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο που με τις ευλογίες του προχωράμε κάθε βήμα, τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο για την πλούσια  κληρονομιά και παρακαταθήκη που μας παράδωσε, στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη  μας κ.κ. Δαμασκηνό και πρώτο Διευθυντή του ραδιοφωνικού μας Σταθμού για την εμπιστοσύνη του για τις πατρικές συμβουλές του, στον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο μας Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη για τις αστείρευτες ιδέες του και τον υποδειγματικό συντονισμό του, στον Τεχνικό Διευθυντή Πρωτ. Κων/νο Θωμαδάκη και τους συνεργάτες του για την αμεσότητα σε κάθε τεχνικό θέμα του σταθμού μας, στους 50 και πλέον εθελοντές παραγωγούς, στους ηχολήπτες μας και συνεργάτες!

Ειδικά για την ημέρα της επιτυχημένης εορτής μας για τα 25 έτη ραδιοφωνικής παρουσίας που πραγματοποιήθηκε στις 19 Νοεμβρίου, ευχαριστούμε την κ. Καίτη Αλέξη που παρουσίασε την εκδήλωση, τον κ. Αντώνιο Τζατζάνη που είχε την τεχνική επιμέλεια και το ιστορικό φωτογραφικό αρχείο, τον κ. Εμμανουήλ Χατζηδάκη για την επιμέλεια της έκθεσης φωτογραφίας και την φωτογραφική κάλυψη της βραδιάς, την δημοσιογράφο μας και φιλόλογο κ. Βίκυ Κόλλια και τον κ. Απόστολο Τσέκο για την επετειακή εκπομπή στις Ανθρώπινες Ιστορίες με την κ. Αναστασία Σγουρού, τον κ. Ελευθέριο Ξαγοραράκη για την βιντεοκάλυψη, την κ. Παναγιώτα Μπαλώκα για την ζωντανή ηχοληψία, την κ. Αικατερίνη Παπανικολάκη για το όμορφο σποτ της εκδήλωσης, τον κ. Ιωάννη Νικάκη για τις συνεντεύξεις, τον Δ/ντη του δραστηρίου Γραφείου Νεότητος π. Δημήτριο Δερμιτζάκη και τον συνεργάτη του π. Ιωάννη Κουκουράκη, την κ. Τριανταφυλλιά Μαζανάκη και την κ. Στυλιανή Περάκη συνεργάτιδες από το γραφείο της Μητροπόλεως μας,  τον κ. Ευάγγελο Σγουράκη, τον κ. Ευθύμιο Σημαντηράκη, την κ. Μαρία Αυγέρου και τον κ. Ανδρέα Παύλου από τα Συσσίτια της Μητροπόλεως μας, τον κ. Κων/νο Καρατζά, τον κ. Δημήτριο Βεδέ, και τον κ. Αργύριο Καλαγάνη για την φιλότιμη διακονία τους και την κ. Νίνα Σαχπάζοβα για την προετοιμασία της αίθουσας στο πολιτιστικό μας κέντρο! Τους χορηγούς της εορτής   κ. Ιωάννα Ζουριδάκη με την ομάδα της Status Hotel Studies για τις υπέροχες γευστικές δημιουργίες τους, τις εκδόσεις Κυπρής, τον ξυλόφουρνο του κ. Στέφανου Μαλαδάκη και όλα τα Μ.Μ.Ε. του τόπου μας για την καθημερινή συνεργασία και αμοιβαία στήριξη. Ευχαριστούμε επίσης το μουσικό σχήμα με τον Δημήτρη Κολίντζα, την Βιργινία Ντοκάκη, τον Ανδρέα Σαλμανή και τον Δημήτρη Κολιακουδάκη που μας ταξίδεψε με τα υπέροχα τραγούδια!

Τέλος για μία ακόμα φορά ευχαριστούμε όλο τον κόσμο, όλους εσάς που κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι ανταποκρίνεστε στο κάλεσμα αγάπης του Ραδιοφωνικού μας Σταθμού!

Εκ της Διευθύνσεως