Εκατοντάδες κόσμου στην παρουσίαση του νέου προγράμματος του Ραδιοφωνικού μας Σταθμού ”Μαρτυρία”!

Η αγάπη του κόσμου πλημμύρισε συγκινητικά το πολιτιστικό κέντρο της Μητροπόλεως μας, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου  ανήμερα της επετειακής ημέρας  από την δημιουργία του Ραδιοφωνικού μας Σταθμού ”Μαρτυρία 95,5 fm” που εφέτος κλείνει 24 χρόνια ευλογημένης και δυναμικής παρουσίας στα ερτζιανά.

Η όμορφη εκδήλωση την οποία παρουσίασε η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Μητροπόλεως μας κ. Στυλιανή Περάκη, ξεκίνησε με την ανάγνωση του χαιρετισμού και ευχών της Α. Θ. Π. του Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου προς τον ραδιοφωνικό μας σταθμό, τον Διευθυντή και τους παραγωγούς, από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Μητροπόλεως μας Πρωτ. Γεώργιο Περάκη.

Κατόπιν ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Μητροπόλεως  και του Ραδιοφωνικού Σταθμού ”Μαρτυρία”, κ. Ευστράτιος Χατζηδάκης παρουσίασε το νέο πρόγραμμα του σταθμού και μίλησε για την πορεία του Εκκλησιαστικού μας Ραδιοφώνου ευχαριστώντας όλους όσους συνέβαλαν και συμβάλουν για την ευλογημένη συνέχεια του, ξεκινώντας από τον Οικουμενικό μας Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο ο οποίος το 1992 εγκαινίασε τον Ραδιοφωνικό Σταθμό κατά την επίσκεψη του στην Κρήτη, συνεχίζοντας με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, ο οποίος όπως ανέφερε έβαλε τον θεμέλιο λίθο και την ιδέα δημιουργίας του Σταθμού, το Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ.κ. Δαμασκηνό ο οποίος ευλογεί και συγχαίρει το άξιο έργο που γίνεται δίνοντας πολλές φορές τις συμβουλές του κυρίως σε τεχνικά θέματα ένεκεν της μεγάλης εμπειρίας ως διατελών επί έτη πολλά Διευθυντής του Ρ/Σ Μαρτυρία, προς τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο μας Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη, τον άνθρωπο με τις καρποφόρες και εμπνευσμένες ιδέες για την αναβάθμιση του σταθμού, τους ιερείς, τους εθελοντές παραγωγούς και συνεργάτες και προς όλους τους φίλους και φίλες ακροατές και ακροάτριες.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ