Ζωντανή σύνδεση με Ο.Α.Κρήτης για τα 50 χρόνια

Σήμερα 3 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18:00 μ.μ. στο μεγάλο αμφιθέατρο της ΟΑΚ, θα πραγματοποιηθεί πανηγυρική εκδήλωσις για τα 50 έτη λειτουργίας και διαλογικής μαρτυρίας του Ιδρύματος στην κοινωνία το οποίο θα μεταδώσει ζωντανά ο Ραδιοφωνικός μας Σταθμός Μαρτυρία στους 95,5 στα fm.

Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος Α΄, με τη συμμετοχή και του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ. Θεοφίλου, των Μακαριωτάτων Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσοστόμου και Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ. Αναστασίου, εκπροσώπων των λοιπών Αυτοκέφαλων Ορθοδόξων Εκκλησιών, καθώς και της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης.

Στην εκδήλωση θα παραστεί και η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, ο οποίος έχει αποδεχθεί τη σχετική πρόσκληση. Την ελληνική κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο κ. Μάρκος Μπόλαρης Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Θρησκευμάτων.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «καλούνται οι φίλοι της ΟΑΚ όπως μετέχουν της μεγάλης αυτής χαράς του Ιδρύματος και του τόπου μας.